Dr Welfferweg 21A - 3615AK - Westbroek - NL

Met de Accessoires van Porta Bote maak je het helemaal jouw boot

Met de praktische accessoires van Porta Bote maak je jouw boot helemaal naar je zin. Vrijwel alle accessoires zijn speciaal ontworpen voor de Porta Bote omdat wij alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit. Ben je op zoek naar een accessoire die je niet aantreft op de website laat het dan aan ons weten.
Bankentas
Bankentas

Op maat gemaakte PortaBote tas voor de banken en peddels. Én er is nog wat ruimte over voor losse spulletjes. Met een extra lange en verstevigde draagbanden is die makkelijk over de schouder te dragen. Terwijl met de korte hengsels de tas ook normaal gedragen worden.

Draaibare stoel
Draaibare stoel

De stoel is op elke bank, willekeurig waar, te plaatsen. Zo kan je altijd het goede evenwicht vinden. En tenslotte is deze stoel 360 graden draaibaar.

Biminitop
Biminitop

Wanneer de zon te heet is of het druiligere regenbuitje te nat, is er de UV bestendige Bimini top.
Op elke boot eenvoudig te plaatsen op de bestaande roeidolhouders. Een extra set roeidolhouders kan eventueel ook bijgeplaatst worden bij ons in de werkplaats.

Wielset
Wielset

Een set wielen maakt je nog mobieler. Boot opbouwen bij de auto, spullen erin, wielen eronder, naar de waterkant rijden en te water laten, wielen eraf en in de boot meenemen.

Roeiriemen
Roeiriemen

Onze stevige peddels zijn speciaal geselecteerd voor de PortaBote. Éen peddel bestaat uit twee delen en is dus uit elkaar te halen waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De dol-klem is verstelbaar op enkele gewenste lengte en de klem-pin is van roestvrijstaal en past perfect in de dol-houder in de PortaBote.

Zwemtrap
Zwemtrap

Deze zwemtrap is telescopisch en maakt het eenvoudig om vanuit het water in de boot te klimmen, daarnaast is het inklapbaar voor tijdens het varen.