Accessoires

Vrijwel alle accessoires zijn zelf ontworpen en geproduceerd omdat wij alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit. Als je ideeën hebt dan horen wij het graag - wij zoeken continu naar product verbeteringen.
 
 • Wielenset "Multi terrein"

  Een set wielen maakt je nog mobieler. Boot opbouwen bij de auto, spullen erin, wielen eronder, naar de waterkant rijden en te water laten, wielen eraf en in de boot meenemen.
  Deze wielen zijn net wat hoger voor meer bodemvrijheid en hebben een breder loopvlak. De klem kun je makkelijk aandraaien met de draaiknoppen (dus ook met koude handen).

  PRIJS: € 249,-

  Stoel (draaibaar)

  Voor de wat langere tochten is het lekker om een rugleuning te hebben. Deze stoel is natuurlijk waterbestendig, ventilerend en bovendien inklapbaar. Van alle typen stoelen zit deze verreweg het prettigst door de uitstekende ergonomische vorm. De stoel is op elke bank, willekeurig waar, te plaatsen. Zo kan je altijd het goede evenwicht vinden. En tenslotte is deze stoel 360 graden draaibaar.
  Verkrijgbaar in de kleuren middengrijs en olijfgroen - goed passend bij de bootkleuren.

  PRIJS: € 169,-

  Peddel set

  Onze stevige peddels zijn speciaal geselecteerd voor de PortaBote. Éen peddel bestaat uit twee delen en is dus uit elkaar te halen waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De dol-klem is verstelbaar op enkele gewenste lengte en de klem-pin is van roestvrijstaal en past perfect in de dol-houder in de PortaBote. Peddel van zeer goede kwaliteit.

  PRIJS: € 109,-

  Dek met zwemtrap

  Op een snikhete dag even verkoeling zoeken? Neem een duik en klim er gemakkelijk weer uit.
  Deze zwemtrap past precies op de boeg. De boeg is overigens de meest stabiele plek om uit de boot te komen.
  Verkrijgbaar met een kort dekje, welke makkelijk is mee te nemen, of een lang dek voor meer ruimte op het dek en met meer opbergruimte eronder.
  Het trapje is telescopisch en inklapbaar voor tijdens het varen.

  PRIJS: € 325,-

  Bimini top

  Wanneer de zon te heet is of het druiligere regenbuitje te nat, is er de UV bestendige Bimini top.
  Op elke boot eenvoudig te plaatsen op de bestaande roeidolhouders. Een extra set roeidolhouders kan eventueel ook bijgeplaatst worden bij ons in de werkplaats.
  Alleen verkrijgbaar in het wit.

  PRIJS: € 169,-

  Opbergtas

  Op maat gemaakte PortaBote tas voor de banken en peddels. Én er is nog wat ruimte over voor losse spulletjes. Met een extra lange en verstevigde draagbanden is die makkelijk over de schouder te dragen. Terwijl met de korte hengsels de tas ook normaal gedragen worden.

  PRIJS: € 73,00