Motoren

Minn Kota electro motoren

De Minn Kota elektromotor is de markt leider van fluister- en elektrische buitenboordmotoren. Minn Kota elektromotoren staan erom bekend dat ze continu worden verbeterd door middel van testen en onderzoeken. Minn Kota heeft het grootste aanbod in fluister- en elektrische buitenboordmotoren, waardoor iedereen bij Minn Kota terecht kan.
Bij de Portabote adviseren wij vaak het instapmodel Endura C2 of voor de hengelsporters de boegmotor met Spotlock de Powerdrive 45. Wij kunnen alle Minn Kota's leveren tegen scherpe prijzen dus als je een ander model wilt bij uw PortaBote laat het ons weten.

PRIJS: € v.a. 419

  Mercury 2,5 en 3,5 pk Buitenboordmotoren

  Deze lichte motoren passen uitstekend bij de, ook lichte, PortaBote. Dankzij hun geringe gewicht en de handig geplaatste grote draaggrepen draagt u de motor moeiteloos naar uw boot. Natuurlijk zijn ook de 2,5 en 3,5 pk schone en stille viertaktmotoren. De schakelaar 'neutraal' en 'vooruit' is kinderlijk eenvoudig en het starten met het startkoord is zeer licht door de automatische decompressie. U kunt kiezen uit meerdere trimstanden, waardoor u ook prima in ondiep water kunt varen.

  Met het dagtankje van 1,1 liter kunt u gerust een paar uurtjes varen én voor de zekerheid een literflesje loodvrij benzine voor de terugtocht is ook geen moeite.

  Het verschil tussen de 2,5 pk en 3,5 pk is overigens gering. De 2,5 pk is iets stiller omdat deze motor minder toeren maakt en het verbruik zal iets minder zijn. De prijs is gelijk dus wij adviseren u de 3,5 pk.

  PRIJS: € 839
  • Gewicht
   : 17 kg
  • Interne tank
   : 0,95 ltr
  • Cilinderinhoud
   : 85 cm3

  Mercury 4pk , 5pk en 6pk Buitenboordmotoren

  De zwaardere motoren voor de liefhebbers van wat meer snelheid en gemak. Of om nog meer stroming het hoofd te kunnen bieden. Het gewicht van de motor is 25,5 kg en natuurlijk een 4-takt motor.

  Voor de Portabote adviseren wij altijd de kort-staart versie van de buitenboordmotor te nemen. De diepgang van de boot is gering.

  PRIJS: € v.a. 1.049,-
  • Gewicht
   : 25,5 kg
  • Cilinderinhoud
   : 123 cm3
  • Interne tank
   : 1,1 ltr

  Elektromotor MotorGuide R3 serie

  De R3-55 is de perfecte elektrische motor voor de PortaBote. Het is tevens de zwaarste uit de R3 serie dus u heeft een groter bereik. Met vijf snelheden vooruit en twee achteruit is er veel mogelijk. Uitgerust met o.a. een ergonomische telescopische stuurhendel. De aluminium as zorgt er voor dat de motor zeer stevig en toch licht is. Makkelijk te monteren op de PortaBote spiegel en door zijn gewicht van 9 kilogram ook weer makkelijk mee te nemen.
  Heb je een andere MotorGuide gezien of heb je meer wensen, laat het ons weten. Als MotorGuide dealer kunnen we je goed helpen en bieden wij scherpe prijzen.

  PRIJS: € 357
  • kracht
   : 55 lbs
  • gewicht
   : 9 kg
  • lengte
   : 91 cm
  • volt
   : 12

  LongLife Lithium-Ion accu's

  De nieuwste generatie lithium ion accu's van het merk RebelCell zijn de krachtigste ooit. Belangrijkste voordelen zijn tot 70% besparing in gewicht, meer power en constante stuwkracht tot de accu leeg is, levensduur tot 10 seizoenen lang en tot 50% besparing in jaarlijkse accukosten. Bij onze electro motoren motoren adviseren wij veelal het type 12V70 inclusief oplader en laadindicator. Vervangt in de praktijk de veel zwaardere lood-accu tot 12V130Ah. De indicatieve vaartijd bij normaal is 4 to 6 uur bij een 55 lbs motor (zoals de MotorGuide R3). Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van het gewicht van de boot en passagiers, wind, golfslag en stroming.

  RebelCell levert nog kleinere accu's om bijvoorbeeld telefoon of Ipad op te laden, grotere voor zwaardere vaartuigen en allerlei accessoires als draagtas, connect kabels, etc. Voor informatie neem gerust contact met ons op of kijk even op de website van RebelCell.

  PRIJS: € 759
  • Gewicht
   : 6,5 kg
  • Oplaadtijd
   : 4-5 uur
  • Afmeting
   : 19x13x15,5cm
  Porta-bote
  ×