Wie zijn wij?

Leuk kennis te maken: Willem Rietveld & Partners!

Al zo’n 21 jaar eigen ondernemer waarvan de laatste 6 jaar met PortaBote. Dit bedrijf heb ik opgericht  in 2014 na het overnemen van de importeur rechten van GB Trading en Guus Beerdsen. Wij waren gek op die malle vouwboot en we doen niets liever dan de hele dag die dingen in en uit vouwen en varen natuurlijk.

PortaBote is een leuk en uniek product en heeft zijn waarde al decennia lang bewezen bij klanten over de gehele wereld. Toch zien wij nog veel mogelijkheden de bekendheid te vergroten. Daarbij is onze aandacht gericht op de landen Nederland, België, Frankrijk, Italië, Malta, en vrijwel alle landen van het voormalige Oostblok. Een kansrijke uitgangspositie dus waarbij wij onze ondernemers-ervaringen goed kunnen gebruiken. Wij hebben ervaren dat het leveren van kwaliteit, heldere service en enthousiasme ons tweede natuur is maar, belangrijker, veel plezier oplevert.

Er zijn weinig dingen leuker dan een tevreden klant of een verbaasd kijkende geïnteresseerde als we de boot in- en uitvouwen. Het is gewoon een hele praktische boot! Kunt u ons enthousiasme delen?